«Автоексперт-Київ» якісно, ​​оперативно, за мінімальними цінами
ru

Не новий, однак, надійний

13-05-2020 454

Щоб  «беушний» автомобіль, який ви купуєте, став улюбленцем, варто його перевірити з фахівцями.

Можете звернутися до наших авто-експертів, що мають відповідні прилади та досвід у постановці справжнього «діагнозу» стану не  нового автомобіля.  

Автомобіль купуємо не так часто, тому цей процес інколи нагадує купівлю «кота у мішку». Щоб не втрапити в халепу, дозволимо собі  порадити вам вирушати на огляд автомобіля з досвідченим експертом, що знається у всіх технічних автомобільних нюансах.

            Отже, авто, що побувало в ДТП, хоча б в одному потаємному місці, матиме  клаптик іншої тональності фарби: в місцях під’єднання, кріплення, під капотом.

Обов’язково застосуйте товщино-метр – прилад, що вимірює товщу  фарби та вказує на наявність або відсутність нового покриття після відновлювального ремонту.

            Шукайте асиметрію, хоча б зо два міліметри, у тих місцях, де стикуються зовнішні деталі. Під час капітального ремонту дуже складно так ідеально відрегулювати і закріпити крупні елементи автомобіля, які б мали оригінальну та рівну, (заводську), лінію стикування.

Огляньте автомобіль на підйомнику – якщо машина пройшла кілька десятків тисяч кілометрів і має свіже пофарбоване днище – перепитайте у власника авто «причину» цієї  ідеальної картини після українських доріг та зробіть відповідні висновки. Підвіски, взагалі, хай краще перевірять   професіонали автосервісу.

До речі, якщо авто вже «побувало у бувальцях» та має пробіг більше 150 000 кілометрів – морально та фінансово будьте готові до капітального ремонту через 1-2 роки після покупки.

І ще – ключові нюанси двох, найбільш яскравих, способів оформлення купівлі-продажу автомобіля.

Нотаріальне оформлення - це самий затратний, але і найбільш безпечний спосіб, оскільки нотаріус перевіряє всі можливі проблеми, пов'язані з купівлею.

Під час неофіційного оформлення купівлі авто через довіреність, ви маєте усвідомлювати наступні критично-важливі речі:

  • Продавець з юридичної точки зору залишається власником.
  • Якщо у продавця виникнуть фінансові проблеми (наприклад, несплачений кредит), то  автомобіль може бути арештований.
  • Після закінчення терміну дії довіреності продавець зможе розпоряджатися автомобілем на свій розсуд.
  • Продавець може у будь-який момент скасувати довіреність або видати ще величезну кількість подібних довіреностей (це передбачено ст. 249 Цивільного кодексу України), а потім зажадати повернути автомобіль.
  • У разі смерті власника (продавця), довіреність втрачає свою законну силу і транспорт переходить у власність нащадків.

Отож,  неофіційний спосіб оформлення покупки беушного авто є найменш надійним і ми вам не рекомендуємо їм користатися.

Уже запрацювали сервісні центри МВС України, лише треба попередньо записатися он-лайн.

Звертайтеся до наших авто-експертів, що мають відповідні прилади та досвід у постановці справжнього «діагнозу» стану вживаного автомобіля.