«Автоексперт-Київ» якісно, ​​оперативно, за мінімальними цінами
ru

Приклади нашої роботи при експертизі автомобілів.

18-06-2024 66

В останні роки все більше спостерігаємо, що страхові компанії переважно користуються своїми власними інтересами та проводять огляди ушкоджених автомобілів без належної ретельності.

Не враховуються приховані пошкодження, які є у більшості випадків.

В результаті чого власнику авто пропонують суми виплат значно нижчі, аніж ті, що могли бути за умови об’єктивної незалежної експертизи.

Зазвичай більшість власників автомобілів не знають детально конструкції машини та вартості запчастин. І, як результат, відділи врегулювання збитків пропонують суми до виплат на 20%-40%  менші від реальних. Коли ж автомобіль потрапляє на СТО, стає очевидним, що сума виплат не покриває її ремонт.

З цієї причини кількість звернень власників автомобілів, що потрапили в ДТП, до незалежних експертів збільшується.

Через об’єктивне незнання нюансів та через те, що більшість власників авто не знають про роботу незалежних автоекспертів, втрачаються час і гроші.

Важливий нюанс: якщо частина ремонтних робіт на СТО вже проведена, то незалежну експертизу проводити заборонено українським законодавством.

Незалежна експертиза, проведена вчасно, є законною підставою для повної виплати  страховою компанією матеріальних збитків власнику.

Нижче наведені приклади і фотографії свідчать про очевидні переваги вчасно проведеної незалежної експертизи.

Страхова компанія оглянула автомобіль і нарахувала 72500.0 грн, при детальному огляді на СТО виявлено пошкодження пр.фари, ми нарахували 123500.0грн.

Страхова компанія біля офісу оглянула автомобіль і нарахувала 89000.0 грн нашими фахівцями автомобіль оглянутий на СТО з запрошенням представників СК, нараховано 133600.0грн.